LÄMPIMÄSTI TERVETULOA

Rakennamme entistä parempaa Kämp-elämystä sinulle kevään 2021 ajan. Huomioithan, että kiinteistön ehostustöistä johtuen ravintola Brasserie Kämp on suljettu 4.-21.1.2021 ja ravintola avaa jälleen ovensa perjantaina 22.1.2021 klo 16 alkaen. Pahoittelemme mahdollista aiheutuvaa häiriötä ja ennen kaikkea tervetuloa viihtymään entistä upeammassa Hotel Kämpissä.

Brasserie Kämp on ranskalaisen keittiön inspiroima raikkaan moderni ravintola, joka tarjoaa joka päivä sesongin parhaista raaka-aineista käsityönä valmistettua ruokaa. Brasseriessa voit nautiskella aamiaisen, lounaan, iltapäiväteen tai päivällisen Esplanadin maisemia ihaillen ja laadukkaasta ruoasta nauttien.

Varmista ravintolaelämys varaamalla pöytä hyvissä ajoin ennakkoon. Lämpimästi tervetuloa.

Hotellia ehostetaan vuoden alussa - ravintola Brasserie Kämp suljettu 4.-21.1.2021

Rakennamme entistä parempaa Kämp-elämystä sinulle kevään 2021 ajan. Kiinteistön ehostustöistä johtuen ravintola Brasserie Kämp on suljettu 4.-21.1.2021 ja ravintola avaa jälleen ovensa perjantaina 22.1.2021 klo 16 alkaen. Ehostustöiden ajan aamiainen on tarjolla hotellin 2. kerroksessa ja Kämp Bar palvelee päivittäin klo 11.30-22 supistetulla ruokalistalla ilman pöytävarauksia. Pahoittelemme mahdollista aiheutuvaa häiriötä ja ennen kaikkea tervetuloa viihtymään entistä upeammassa Hotel Kämpissä.

Lue lisää

Kämpin iltapäivätee

Kaupungin suosituin iltapäivätee. Klassisessa kattauksessa on valittavana useita erilaiseen makuun ja tunnelmaan sopivia teelaatuja sekä Kämpin pastryn laatimia teehetken herkkuja. Tarjolla joka päivä, sunnuntaisin tilauksesta.

Lue lisää

Helsingin herkullisimmat lahjakortit

Pian näemme taas Esplanadin maisemissa. Sitä odotellessa lahjakorttikauppamme on aina auki – löydät sieltä herkulliset lahjat kolmen ruokalajin illalliselle, ihastuttavalle iltapäiväteelle, suosituille hampurilaisille tai vaikka klassiselle cocktailille. Brasserien lahjakortit ovat hienoin yllätys ja lahja yhteisille hetkille.


Katso kaikki lahjakortit

Kämpin aamiainen

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan aamu Helsingin hienoimmalla aamiaisella Esplanadin maisemia ihaillen. Kämpin aamiaisen antimista löydät klassiset aamiaisen maut ja kotimaiset erikoisuudet, Kämpin Signature-tuotteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Lue lisää