LÄMPIMÄSTI TERVETULOA

Brasserie Kämp on ranskalaisen keittiön inspiroima raikkaan moderni ravintola, joka tarjoaa joka päivä sesongin parhaista raaka-aineista käsityönä valmistettua ruokaa. Brasseriessa voit nautiskella aamiaisen, lounaan, iltapäiväteen tai päivällisen Esplanadin maisemia ihaillen ja laadukkaasta ruoasta nauttien. Brasserie Kämp on auki vuoden jokaisena päivänä.

Varmista ravintolaelämys varaamalla pöytä hyvissä ajoin ennakkoon. Lämpimästi tervetuloa.

Herkullisia hetkiä - joka päivä

Brasserie Kämp palvelee Helsingin keskustassa vuoden jokaisena päivänä. Avaamme maanantaista perjantaihin klo 11.30 ja viikonloppuisin klo 12.

Katso aukioloajat

Kämpin iltapäivätee

Kaupungin suosituin iltapäivätee. Klassisessa kattauksessa on valittavana useita erilaiseen makuun ja tunnelmaan sopivia teelaatuja sekä Kämpin pastryn laatimia teehetken herkkuja. Tarjolla joka päivä, sunnuntaisin tilauksesta.

Lue lisää

Helsingin herkullisimmat lahjakortit

Pian näemme taas Esplanadin maisemissa. Sitä odotellessa lahjakorttikauppamme on aina auki - löydät sieltä herkulliset lahjat sunnuntaibrunssille, kolmen ruokalajin illalliselle tai ihastuttavalle iltapäiväteelle. Brasserien lahjakortit ovat hienoin yllätys ja lahja yhteisille hetkille.

Katso kaikki lahjakortit

Kämpin aamiainen

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan aamu Helsingin hienoimmalla aamiaisella Esplanadin maisemia ihaillen. Kämpin aamiaisen antimista löydät klassiset aamiaisen maut ja kotimaiset erikoisuudet, Kämpin Signature-tuotteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Lue lisää