Brasserie Kämp suljettu toistaiseksi

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensisijaista ja vallitsevassa tilanteessa haluamme toimia vastuullisesti, yhteisömme turvaten ja hallituksen ohjetta noudattaen. Tästä syystä olemme päättäneet sulkea Brasserie Kämp -ravintolan toistaiseksi.

Mikäli sinulla on pöytävaraus ravintolaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Perumme automaattisesti kaikki pöytävaraukset 27.3.2020 alkaen. Sovimme kuitenkin mielellämme ravintolavarauksille uuden ajankohdan: uutta aikaa voit tiedustella joko puhelimitse numerosta p. 09 5840 9530 tai sähköpostitse: brasserie@hotelkamp.com. Palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa aina 26.3. torstai-illan sulkemisaikaan asti.

Mikäli Brasserie Kämp -lahjakorttisi on vanhentumassa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lahjakortti on automaattisesti voimassa 31.12.2020 asti.

Pahoittelemme kovasti tilannetta ja toivomme, että voimme avata ravintolan mahdollisimman pian uudelleen. Tiedotamme tilanteesta verkkosivuillamme.

Sillävälin Hotel Kämpin 24H huonepalvelu on nyt myös kaupunkilaisten huonepalvelu. Huonepalvelumenu kattaa luksushotellin klassikkoannokset Kämpin tyyliin. Huonepalvelumenun herkulliset annokset voit tilata 24H puhelimitse p. +358 (0)9 5840 9530 ja joko noutaa hotellin vastaanotosta tai tilata kotiinkuljetuksella Helsingin alueelle.

Toivotamme hyvää terveyttä ja aurinkoista kevättä, pidetään toisistamme huolta.

Turvallisin terveisin,

Food & Beverage Director

Tea Andergård

& koko Brasserie Kämp -tiimi