Herkullisia hetkiä aamusta iltaan, vuoden jokaisena päivänä

Brasserie Kämpin uusi, kirkastettu ruokafilosofia on yhdistelmä perinteistä ranskalaista ja Kämpin historiasta kumpuavaa suomalaista ruokakulttuuria.

Sesonkien ympärille rakentuva ruokalista päivittyy brasserien perinteitä kunnioittaen aina uuden satokauden alkaessa. Oman mausteensa ainutlaatuiseen tarjontaan tuo talon vuosisatojen historia, josta entisten Kämpin keittiömestareiden taidonnäytteitä vaalien on poimittu parhaat palat annoksiin.

Brasserien reseptiikka syntyi sesongeista ja lähituotetuista raaka-aineista: klassinen Châteaubriand valmistetaan Hovilahden tilan rotukarjan sisäfileestä, emmervehnä saadaan suoraan Malmgårdin tilalta ja Fiskarsista noudetaan tuoreet peuranpaistit, jotka tarjoillaan riimilihan tavoin.

Äyriäissesongin ollessa nyt parhaimmillaan, löydät Kämpistä kaupungin näyttävimmän äyriäisvadin. Tuoreena Kämpin keittiössä keitetty hummeri kruunaa merihenkisen elämyksen.

Tervetuloa nauttimaan sesongin parhaat hetket Brasserie Kämpiin! Ravintola tarjoaa laadukkaan ravintolakokemuksen aina aamiaisesta myöhäiselle illalliselle. Katettu terassi avaa kauniit maisemat Kluuvikadulle ja Esplanadille. Varmista ravintolaelämys varaamalla pöytä hyvissä ajoin ennakkoon.