KÄMPIN AAMIAINEN

Jo vuodesta 1887 lähtien Hotel Kämpin kristallikruunujen loisteessa on tarjoiltu makunautintoja suoraan suomalaisuuden sydämestä. Lämpimästi tervetuloa Kämpin toiseen kerrokseen aloittamaan aamu Helsingin hienoimmalla aamiaisella.

Kämpin aamiaisella kohtaavat klassiset annokset ja kotimaiset erikoisuudet, Kämpin Signature-tuotteet viimeistelevät kokonaisuuden. Kämpin aamiaiseen kuuluvat lämpimät tuotteet tilataan mieltymyksen mukaan pöytään, aamiaisen kylmät tuotteet ovat tarjolla runsaassa buffetissa. Lisää luksusta aamiaiselle esimerkiksi kaviaarilla tai samppanjalla, tilattavissa erikseen.

Kämpin runsas hotelliaamiainen on tarjolla:

  • Arkisin kello 6.30–10.00
  • Viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 7.00–11.00

Aamiaisen hinta on 32 euroa per henkilö. Alle 4-vuotiaat lapset syövät veloituksetta ja 4-12-vuotiaat puoleen hintaan.

Kämpin aamiaiselle Helsingin keskustaan ovat tervetulleet arkisin niin hotellivieraat kuin pöytävarauksella Kämpin muut ystävät. Tällä hetkellä Kämpin aamiainen ei ole viikonloppuisin varattavissa ennakkoon pöytävarauksella, viikonloppuaamuna voi paikan päällä tiedustella saatavuutta. Huomioithan, että myös arkisin saatamme joutua hotellin varaustilanteen mukaan rajaamaan ennakkoon varattavien pöytien määrää.

Lämpimästi tervetuloa.