À la carte
Brasserie Kämpin sesonkien ympärille rakentuva ruokalista päivittyy brasserien perinteitä kunnioittaen aina uuden satokauden alkaessa. Oman mausteensa ainutlaatuiseen tarjontaan tuo talon vuosisatojen historia, josta entisten Kämpin keittiömestareiden taidonnäytteitä vaalien on poimittu parhaat palat annoksiin.
A la carte listamme on voimassa arkisin kello 17 alkaen ja viikonloppuisin ravintolan aukioloaikoina. Brasserie Kämpin viikottain vaihtuva kolmen ruokalajin lounasmenu on saatavilla maanantaista perjantaihin kello 11.30–14.00. Tämän lisäksi tarjolla on läpi päivän All Day Menu.
Varmista ravintolaelämys varaamalla pöytä hyvissä ajoin ennakkoon.
Alkuruokia
Herkkutattikeittoa ja hasselpähkinä-perunakroketti
Riimisuolattua peuranpaistia Fiskarsista, selleri-omenasalaattia ja puolukkaa
Lohiconfit, savustettua lohenmätiä, ranskankermaa ja rapeaa sipulia
Toast Skagen, käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä
Salaatit
Tonnikalasalaattia ”Nicoise”
Bayonnen-kinkkua, rapeaa salaattia, glaseerattua viikunaa ja pippuroitua melonia
Fourme d’Ambert -juustoa, endiiviä, omenaa ja hasselpähkinähunajaa
Fruits de Mer
Caviar 10 g
Tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera
Carelian Caviar, Nordic Black 30 g
Tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera
Fine de Claire -ostereita ja Granny Smith -mignonettea
Äyriäisvati
Taskuravun saksia, sinisimpukoita, kokonaisia katkarapuja, merirapuja, ostereita, jättikatkarapuja, punarapuja, partaveitsisimpukoita, valikoima kastikkeita ja patonkia
Äyriäisvati hummerin puolikkaalla
Äyriäisvati kokonaisella hummerilla
Pääruokia
Hiillostettua selleriä, vuohenjuustoa ja Malmgårdin emmervehnää
Paistettua kuhaa, hummeri-gnoccheja, vesikrassia ja piparjuurta
Bressen kanaa Poché-Grillé, tryffelikermaa ja huhtasieniä
Châteaubriand Hovilahden tilan rotukarjan sisäfileestä, Pommes Anna ja Maître d'hôtel -maustevoita
Menu du Jour
Kolmen ruokalajin menu
Pieniä blinejä, savustettua lohenmätiä, hapankermaa ja punasipulia
Bressen kanaa Poché-Grillé, tryffelikermaa ja huhtasieniä
Mustaherukka-uunijäätelöä
Vegan Menu
Kolmen ruokalajin menu
Oliiviöljyssä haudutettuja tomaatteja, mantelifetaa ja vihreää hummusta
Emmervehnärisottoa, herkkutattia ja uuniselleriä
Taatelikakkua, hasselpähkinä-pralinea ja mandariinisorbettia