À la carte
Brasserie Kämpin sesonkien ympärille rakentuva ruokalista päivittyy Brasserien perinteitä kunnioittaen aina uuden satokauden alkaessa. Oman mausteensa ainutlaatuiseen tarjontaan tuo talon vuosisatojen historia, josta entisten Kämpin keittiömestareiden taidonnäytteitä vaalien on poimittu parhaat palat annoksiin.
À la carte listamme on tarjolla ravintolan aukioloaikoina.
Varmista ravintolaelämys varaamalla pöytä hyvissä ajoin ennakkoon. Huomioittehan ystävällisesti, että pöytä on varattuna seurueellenne 2,5 tuntia ja klo 20.30 jälkeisissä varauksissa ravintolan sulkemiseen saakka. Mikäli toivotte tähän muutosta, otattehan yhteyttä ravintolaan.
Lämpimästi tervetuloa.
Menu Brasserie
Kolmen ruokalajin menu, voimassa 20.6 - 31.7.2024
Hillostettua taimenta, selleri-hernesalaattia ja kermaviilikastiketta - L, G
*
Naudan Petite Tender, kesän kasviksia ja yrttistä punaviinikastiketta - L, G
*
Valkosuklaata, kirsikkaa ja pistaasia - G
Alkuruoka
Friteerattuja minimustekaloja, fenkolisalaattia ja sahramimajoneesia
L, G
Kämpin ricotta -juustoa, marinoituja tomaatteja ja basilikaa
L, G, (V)
Kaviaari
Faye 10 g (Ranska), tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera
L, (G)
Petrossian Royal Daurenki 30 g (Ranska), tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera
L, (G)
Salaatti
Naturel Caesar-salaatti Ahlbergin romainesalaattia, Caesar-kastiketta, timjamikrutonkeja, kuivattua oliivia ja parmesaania
L, (G), (V)
Caesar-salaatti kanalla, Ahlbergin romainesalaattia, Caesar-kastiketta, timjamikrutonkeja, kuivattua oliivia ja parmesaania
L, (G)
Caesar-salaatti käsinkuorituilla katkaravuilla, Ahlbergin romainesalaattia, Caesar-kastiketta, timjamikrutonkeja, kuivattua oliivia ja parmesaania
L, G, (V)
Salaatti grillatusta munakoisosta Ahlbergin salaatteja, fetajuustoa, marinoitua paprikaa, sipulia ja vinegretteä
L, G, (V)
Kämp Classics
Kämpin klassinen lohikeitto
L, G
Skagen käsinkuorituista katkaravuista ja siianmätiä
L, (G)
Härkätartar kotimaisesta härästä, keltuaista, pikkelöityä kurkkua, shalottisipulia ja karhunlaukkamajoneesia
M, G
Punajuuritartar, marinoitua punasipulia, rapeaa kaprista ja ryytisinappimajoneesia
L, G
Kämp Burger, grillattu kotimainen rotukarjan jauhelihapihvi, chipotle-pekonimajoneesia, punasipulia, cheddar-juustoa ja ranskalaisia perunoita
VL, (G)
Pääruoka
Naudan sisäfilepihvi grillattua sydänsalaattia ja pippurikastiketta
L, G
Dry aged entrecôte 600g (2 hengelle), tuoretomaattisalsaa, bearnaise-kastiketta, broccolinia ja ranskalaisia perunoita
L, G
Maissikananrintaa pinaattia ja Suprême -kastiketta
L, G
Paistettua kotimaista siikaa kauden kaalia ja beurre blanc -kastiketta
L, G
Kevyesti savustettua lohta, pikkelöityä fenkolia ja kauden sienimuhennosta
L, G
Kesäkurpitsa Arancini grillattua kesäkurpitsaa, hernettä ja versosalaattia
V
Rigatonipastaa, gremolataa, chiliä, pinjansiemeniä ja parmesaania
L
Lisäksi
Varhaisperunoita ja kevätsipulivoita
L, G
Broccolinia, rapeaa pekonia ja mantelia
L, G
Grillattua maissia ja lime -crème fraiche
L, G
Pikkelöityjä kesäkasviksia
V, G
Ranskalaisia perunoita
M, G
Tryffelillä maustettuja ranskalaisia perunoita ja tryffelidippiä
M, G
Vihreää salaattia, tomaattia ja hernettä
V, G
Jälkiruoka
Valikoima juustoja, tarjoillaan Kämpin hillokkeen ja Pane Carasau -leivän kera
L, (G)
Crème brûlée, fenkolia ja vadelmaa
L, G
Mansikka-raparperi Mille-feuille
VL
Vegaanista valkosuklaata, kauden marjoja, mansikkakastiketta ja kuusenkerkkää
V, G
Kämpin sokerileipureiden kakkuvalikoima
Jäätelöpallo (vanilja / mansikka / suklaa)
L, G
Sorbettipallo (mango / raparperi)
L, G
Valikoima pieniä makeita
Allergeenit
L – laktoositon
VL – vähälaktoosinen
M – maidoton
G – gluteeniton
(G) – saatavilla gluteenittomana
V – vegaaninen
(V) – saatavilla vegaanisena