À la carte
On ilo saada sinut vieraaksemme Brasserie Kämpiin. Brasserie tarjoaa kokemuksen, jossa ranskalaisen keittiön klassikkoannokset kohtaavat kotimaamme tuoreet raaka-aineet ja maut. Ruoka on rehtiä, maukasta ja sopivasti täynnä elämää. C’est la vie! Annosten lisäksi toivomme sinun nauttivan myös ravintolan muista antimista; Esplanadin kaunis maisema ja Hotel Kämpin historia luovat ainutlaatuisen tunnelman.
A la carte listamme on voimassa arkisin kello 17 alkaen ja viikonloppuisin ravintolan aukioloaikoina. Brasserie Kämpin viikottain vaihtuva kolmen ruokalajin lounasmenu on saatavilla maanantaista perjantaihin kello 11.30–14.00. Tämän lisäksi tarjolla on läpi päivän All Day Menu.
Varmista ravintolaelämys varaamalla pöytä hyvissä ajoin ennakkoon.
Lämpimästi tervetuloa.
Alkuruokia
Herkkutattikeittoa ja hasselpähkinä-perunakroketti
Riimisuolattua peuranpaistia Fiskarsista, selleri-omenasalaattia ja puolukkaa
Lohiconfit, savustettua lohenmätiä, ranskankermaa ja rapeaa sipulia
Toast Skagen, käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä
Fruits de Mer
Caviar 10 g
Tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera
Carelian Caviar, Nordic Black 30 g
Tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera
Fine de Claire -ostereita ja Granny Smith -mignonettea
Äyriäisvati
Taskuravun saksia, sinisimpukoita, kokonaisia katkarapuja, merirapuja, ostereita, jättikatkarapuja, punarapuja, partaveitsisimpukoita, valikoima kastikkeita ja patonkia
Äyriäisvati hummerin puolikkaalla
Äyriäisvati kokonaisella hummerilla
Salaatit
Tonnikalasalaattia ”Nicoise”
Bayonnen-kinkkua, rapeaa salaattia, glaseerattua viikunaa ja pippuroitua melonia
Fourme d’Ambert -juustoa, endiiviä, omenaa ja hasselpähkinähunajaa
Pääruokia
Hiillostettua selleriä, vuohenjuustoa ja Malmgårdin emmervehnää
Paistettua kuhaa, hummeri-gnoccheja, vesikrassia ja piparjuurta
Bressen kanaa Poché-Grillé, tryffelikermaa ja huhtasieniä
Châteaubriand Hovilahden tilan rotukarjan sisäfileestä, Pommes Anna ja Maître d'hôtel -maustevoita
Vegan Menu
Kolmen ruokalajin menu
Oliiviöljyssä haudutettuja tomaatteja, mantelifetaa ja vihreää hummusta
Emmervehnärisottoa, herkkutattia ja uuniselleriä
Taatelikakkua, hasselpähkinä-pralinea ja mandariinisorbettia