• Etusivu
  • Menu
  • Ajankohtaista
  • Takeaway
  • Lahjakortit
  • Yhteystiedot
SoitaSijaintiVaraa pöytä
Aamiainen Brunssi Lounas All Day Menu Iltapäivätee À la carte Viinit

À la carte

On ilo saada sinut vieraaksemme Brasserie Kämpiin. Brasserie tarjoaa kokemuksen, jossa ranskalaisen keittiön klassikkoannokset kohtaavat kotimaamme tuoreet raaka-aineet ja maut. Ruoka on rehtiä, maukasta ja sopivasti täynnä elämää. C’est la vie! Annosten lisäksi toivomme sinun nauttivan myös ravintolan muista antimista; Esplanadin kaunis maisema ja Hotel Kämpin historia luovat ainutlaatuisen tunnelman.

A la carte listamme on voimassa arkisin kello 17 alkaen ja viikonloppuisin ravintolan aukioloaikoina. Brasserie Kämpin viikottain vaihtuva kolmen ruokalajin lounasmenu on saatavilla maanantaista perjantaihin kello 11.30–14.00. Tämän lisäksi tarjolla on läpi päivän All Day Menu.

Varmista ravintolaelämys varaamalla pöytä hyvissä ajoin ennakkoon.

Lämpimästi tervetuloa.



Alkuruokia

Herkkutattikeittoa ja hasselpähkinä-perunakroketti
17
Riimisuolattua peuranpaistia Fiskarsista, selleri-omenasalaattia ja puolukkaa
22
Lohiconfit, savustettua lohenmätiä, ranskankermaa ja rapeaa sipulia
21
Toast Skagen, käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä
20

Fruits de Mer

Caviar 10 g

Tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera

31
Carelian Caviar, Nordic Black 30 g

Tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera

125
Fine de Claire -ostereita ja Granny Smith -mignonettea
5 | kpl
Äyriäisvati

Taskuravun saksia, sinisimpukoita, kokonaisia katkarapuja, merirapuja, ostereita, jättikatkarapuja, punarapuja, partaveitsisimpukoita, valikoima kastikkeita ja patonkia

84
Äyriäisvati hummerin puolikkaalla
115
Äyriäisvati kokonaisella hummerilla
145

Salaatit

Tonnikalasalaattia ”Nicoise”
17 | 26
Bayonnen-kinkkua, rapeaa salaattia, glaseerattua viikunaa ja pippuroitua melonia
17 | 26
Fourme d’Ambert -juustoa, endiiviä, omenaa ja hasselpähkinähunajaa
17 | 26

Pääruokia

Hiillostettua selleriä, vuohenjuustoa ja Malmgårdin emmervehnää
26
Paistettua kuhaa, hummeri-gnoccheja, vesikrassia ja piparjuurta
33
Bressen kanaa Poché-Grillé, tryffelikermaa ja huhtasieniä
31
Châteaubriand Hovilahden tilan rotukarjan sisäfileestä, Pommes Anna ja Maître d'hôtel -maustevoita
44

Vegan Menu

Kolmen ruokalajin menu


Oliiviöljyssä haudutettuja tomaatteja, mantelifetaa ja vihreää hummusta
Emmervehnärisottoa, herkkutattia ja uuniselleriä
Taatelikakkua, hasselpähkinä-pralinea ja mandariinisorbettia

49

Lisukkeet

Ranskanperunoita
6
Tomaatti-sipulisalaatti
7
Sivusalaatti
6

Jälkiruokia

Vanilja crème brûlée ja veriappelsiinisorbettia
13
Rommi-savariini, karpalo-valkosuklaajäätelöä ja suolakaramellia
13
Juustovalikoima, näkkileipää ja talon hilloketta
15

Kakkukärry

Valikoima kakkuja
13 | kpl
Valikoima pieniä makeita
4 | kpl

Brasserie Kämp

Pohjoisesplanadi 29
00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Puh. 09 5840 9530

brasserie@hotelkamp.com

Tietosuojaseloste
Evästekäytäntö
Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin.

Tilaa Kämpin uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisista tapahtumistamme sekä saat parhaimmat edut Kämp Collection Hotelsilta.




Varaa pöytä

Seuraa meitä

Vaihda kieli