À la carte
Brasserie Kämpin sesonkien ympärille rakentuva ruokalista päivittyy Brasserien perinteitä kunnioittaen aina uuden satokauden alkaessa. Oman mausteensa ainutlaatuiseen tarjontaan tuo talon vuosisatojen historia, josta entisten Kämpin keittiömestareiden taidonnäytteitä vaalien on poimittu parhaat palat annoksiin.
À la carte listamme on tarjolla ravintolan aukioloaikoina.
Varmista ravintolaelämys varaamalla pöytä hyvissä ajoin ennakkoon. Huomioittehan ystävällisesti, että pöytä on varattuna seurueellenne 2,5 tuntia ja klo 20.30 jälkeisissä varauksissa ravintolan sulkemiseen saakka. Mikäli toivotte tähän muutosta, otattehan yhteyttä ravintolaan.
Lämpimästi tervetuloa.
Menu Brasserie
Kolmen ruokalajin menu, voimassa 10.10.2023 saakka
Paahdettua hokkaidokurpitsaa, fetajuustoa ja kurpitsansiemen-crumblea – L, G
*
Paistettua kuhaa, ruusukaalia, keltaista porkkanaa ja tilli-voikastiketta – L, G
*
Mustikkaa, vaniljakreemiä ja vuohenjogurttijäätelöä – L, G, sisältää mantelia
Alkuruoka
Peura-carpaccio, Gruyère-juustoa, tattia ja pikkelöityä juuripersiljaa
L, G
Ruijanpallas-sashimi, tyrni-dashi, pikkelöityä tyrniä ja kukkakaalia
M, G
Punajuuritartar, marinoitua punasipulia, rapeaa kaprista ja ryytisinappimajoneesia
V, G
4 kpl Gillardeau-ostereita, punasipulia, sitruunaa ja wakame-merilevää
M, G
Kaviaarit
Faye 10 g (Ranska), tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera
L, (G)
Petrossian Royal Daurenki 30 g (Ranska), tarjoillaan paahtoleivän, punasipulin ja ranskankerman kera
L, (G)
Salaatti
Caesar-salaatti ja maissikananrintaa
L, (G)
Caesar-salaatti ja käsinkuorittuja katkarapuja
L, (G)
Fetasalaatti, lehtikaalia, granaattiomenaa ja pekaanipähkinää
L, G, (V)
Kämp Classics
Kämpin klassinen lohikeitto
L, G
Skagen käsinkuorituista katkaravuista ja siianmätiä
L, (G)
Kämp Burger, grillattu rotukarjan jauhelihapihvi, chipotle-pekonimajoneesia, cheddar-juustoa ja ranskalaisia perunoita
L, (G)
Pääruoka
Grillattua Black Angus -ulkofileetä, shalottisipulia ja Béarnaise-kastiketta
L, G
Kokonaisena paistettua puna-anturaa, rasvakalan mätiä ja kastiketta ruskistetusta voista
L, G
Glaseerattua ankankoipea, sieni-ragouta, savustettua selleriä ja tummaa appelsiinikastiketta
L, G
Paahdettua maa-artisokkaa, salviaa, fenkolia ja paistettuja sieniä
V, G
Lisäksi
Ruskistetulla voilla maustettua puikulaperunapyreetä
L, G
Paahdetut juurekset ja timjamimajoneesia
M, G
Tryffelillä maustettuja ranskalaisia perunoita ja tryffelidippiä
M, G
Ranskalaisia perunoita
M, G
Vihreä salaatti
M, G
Jälkiruoka
Valikoima juustoja, tarjoillaan Kämpin hillokkeen ja Pane Carasau -leivän kera
L, (G)
Crème brûlée, Lapin lakkaa ja moussea paahdetuista omenoista
L, G
Vanilja-parfait, kotimaista metsämustikkaa ja mesiangervoa
L, G
Karpaloa, valkosuklaakreemiä ja mustaa seesaminsiemenkakkua
V, G, sisältää mantelia
Maa-artisokkajäätelöä, vadelmakompottia ja karamellisoitua pekaanipähkinää
L, G
Kämpin sokerileipureiden kakkuvalikoima
Valikoima pieniä makeita
Allergeenit
L – laktoositon
VL – vähälaktoosinen
M – maidoton
G – gluteeniton
(G) – saatavilla gluteenittomana
V – vegaaninen